Υπό αναζήτηση ακόμα ο οδηγός που παρέσυρε 13χρονο και τον εγκατέλειψε

Ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης χειρουργήθηκε στον αστράγαλο

Το παιδί έπαιζε κοντά σε σχολείο στην οδό Διδυμοτείχου, όταν το χτύπησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τράπηκε σε φυγή.

propoli

Η οικογένεια του 13χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το περιστατικό να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού. Να σημειωθεί ότι το όχημα κινούνταν σε δρόμο, δίπλα σε σχολείο, όπου υπάρχει σε δύο σημεία διάβαση πεζών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τον ανήλικο κατέβηκε από το όχημα, είδε το παιδί πεσμένο στον δρόμο και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του. Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στις αστυνομικές αρχές την περιγραφή του οχήματος.

Σύμφωνα με τον 13χρονο, ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και πατάει τον 13χρονο.

Κατέβηκε, τον ρώτησε αν πετάχτηκε και αφού το παιδί του απάντησε «ναι», καθώς τσίριζε από τον πόνο, του είπε «εντάξει», μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Δείτε επίσης: Από τον εισαγγελέα περνάει σήμερα η υπόθεση με το beach bar στη Ρόδο – Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι

Loading