Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντας μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα μας
Όπως είπε στο Open, περίπου 28. 000 ραντεβού έχουν προγραμματιστεί για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών από την Παρασκευή το πρωί που άνοιξε η πλατφόρμα μέχρι και χθες το βράδυ.
Για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανέφερε ότι την στιγμή που ανακοινωθήκαν τα νέα μετρά ήταν 520. 000 και ήδη οι περίπου 100. 000 από αυτούς είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν προγραμματίσει το εμβόλιο τους.
Όσον αφορά την τρίτη δόση είπε πως μέχρι τώρα υπάρχουν 2. 250.000 εμβολιασμοί και έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.500. 000 δηλαδή συνολικά 3.800.000 από τους δικαιούχους, είτε έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση ή την έχουν προγραμματίσει.
Δείτε επίσης: Σκανδαλίδης για νίκη Ανδρουλάκη: «Μπήκαμε σε μια καινούργια εποχή και αυτό είναι εμφανές» (vid)
- Η αποφυλάκιση του Κρίστιαν Μπρίκνερ: Εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν
- Ο Γιουσούφ Ισλάμ εξηγεί την πορεία του και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως μουσικός και πιστός
- Διαδραστική εμπειρία χειρουργείου για φοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ μέσω του κύβου εμβύθισης
- Οικονομική στήριξη στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του Αυγούστου
- Η δύναμη της συμμετοχής: Το Empower Forward – Women in Sports συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα