Η υπουργός Παιδείας μίλησε για τις επικείμενες ποινές στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ ξεκαθάρισε πως αυτά δεν θα κλείσουν
«Τα σχολεία παρακολουθούν την πανδημία, δεν την οδηγούν», είπε στον ΣΚΑΙ ακόμα και πρόσθεσε σχετικά με τους εμβολιασμούς για τα παιδιά του Λυκείου αγγίζουν το 50%.
Πρόσθεσε πως όσοι μαθητές εμβολιαστούν δεν θα κάνουν τεστ και πρόσθεσε ότι μέλη της επιτροπής εμβολιασμών αλλά και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν την επόμενη Τρίτη 14/12/2021 ζωντανά σε όλα τα ερωτήματα των γονιών για τον εμβολιασμό. Επίσης, είπε ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα αύριο ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: «Να μένει σπίτι όποιος έχει παρενέργειες του εμβολίου» λένε ερευνητές (vids)
- Νέες προοπτικές στη συνεργασία με τα ΗΑΕ: Χατζηδάκης για ενέργεια, εμπόριο και τεχνητή νοημοσύνη
- Syndea στο ΕΕΑ Athens Run για τρίτη χρονιά
- Βουλή: Ο Άκης Σκέρτσος καλεί την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση για την απαγόρευση πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Ρεκόρ συμμετοχής στη «Fruit Attraction» της Μαδρίτης με 16 επιχειρήσεις από την ΠΚΜ
- Η MSC χαράζει νέα στρατηγική για βιώσιμη κρουαζιέρα και πιο ισχυρούς ελληνικούς προορισμούς
![]()
