Μεταφέρεται στην πατρίδα του ο μπασκετμπολίστας – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Θα είναι με την οικογένειά του
Στη Σερβία, τη πατρίδα του θα διακομιστεί σήμερα ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, μετά από σχετική παράκληση του οικογενειακού του κύκλου.
Ο διακεκριμένος μπασκετμπολίστας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του και από της 14 Νοεμβρίου παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική.
Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του οι γιατροί που τον παρακολουθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η #ΑΕΚBC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει, ότι ο αθλητής μας Stevan Jelovac, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του»
Δείτε επίσης: Αναστάτωση στον «αέρα» – Αποχώρησε από εκπομπή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος (vid)
- Μητσοτάκης για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης: «Τα 23 δισ. ευρώ είναι αποτέλεσμα μιας πετυχημένης οικονομικής διαχείρισης»
- Καύσωνες και καρδιοαγγειακά νοσήματα: 8 χρήσιμες συμβουλές προστασίας
- Ατελείωτες ουρές στη Λάρισα για διαβατήρια: Οι πολίτες σπεύδουν πριν την αλλαγή καθεστώτος
- Σημαντική συμφωνία για την HotelBrain με το Carpe Diem στη Σαντορίνη
- Αναβίωση της τέχνης του βοτσαλωτού στη Ρόδο μέσω του προγράμματος Aegean Skills
![]()
