Θεσσαλονίκη: Ξανά στη Βουλή οι ελλείψεις στο Θεαγένειο

Τις τραγικές ελλείψεις στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης φέρνουν, με ερώτησή τους στη Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Μετά τις τραγικές εικόνες ασθενούς να ξαπλώνει στις πλαστικές καρέκλες της αίθουσας αναμονής για την ανάνηψή του μετά από ενδοσκοπική εξέταση, θέμα για το οποίο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσαν και τότε ερώτηση, αναδεικνύουν και πάλι τις τραγικές ελλείψεις του Θεαγενείου, μετά την αποκάλυψη ότι αναβάλλονται προγραμματισμένες χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης κλινών νοσηλείας.

propoli

Επειδή το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποτελεί το μοναδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας και δέχεται ασθενείς από τη Λάρισα έως τον Έβρο.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις και τα κενά υποδομών του Θεαγένειου ΑΝΘ ώστε αυτό να παρέχει τις κρίσιμες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας;

2. Έχουν καταγραφεί οι ελλείψεις και τα κενά στις υποδομές του Θεαγένειου; Υπάρχει σχέδιο και χρονοδιάγραμμα για την κάλυψή τους και ποιο είναι αυτό; ​

Loading