Έρχεται το 2ο Ιστορικό Ράλι Χαλκιδικής από την ΕΛΙΚΟΜ στις 20 Σεπτεμβρίου

Έρχεται το 2ο Ιστορικό Ράλι Χαλκιδικής από την ΕΛΙΚΟΜ στις 20 Σεπτεμβρίου

Η ΕΛΙΚΟΜ προχωρά στο 2ο Ιστορικό Ράλι Χαλκιδικής την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή στις 11.00 το πρωί από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Πράσινο Χωριό στην Αρναία Χαλκιδικής.

Η διαδρομή του 2ου Ιστορικού Ράλι Χαλκιδικής θα περάσει από Θεσσαλονίκη, Λιβάδι, Πετροκέρασα, Γαλάτιστα, Άγιο Πρόδρομο, Δημαρχείο Αρναίας και θα καταλήξει στο Πράσινο Χωριό.

Το 2ο Ιστορικό Ράλι Χαλκιδικής είναι αγώνας ακριβείας (Regularity) με ιστορικά οχήματα ηλικίας τουλάχιστον τριάντα ετών, σε διαδρομές στη Χαλκιδική.

Η διοργάνωση δίνει, σύμφωνα με το κείμενο, ευκαιρία για την προβολή της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και γενικότερα της Ελλάδας, μέσα από τα αξιοθέατα, την ιστορία και τον πολιτισμό της, αλλά και τα τοπικά προϊόντα.

«Όλοι οι άνθρωποι της ΕΛΙΚΟΜ εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία της εκδήλωσης και να σημειωθεί ότι διαθέτουν τεράστια εμπειρία, σε απαιτητικούς αγώνες υψηλών προδιαγραφών, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στη θεσμοθέτηση και καθιέρωση μεγάλων αγώνων στο χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό», τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λέσχης ΕΛΙΚΟΜ Στέλιος Καλφαδέλης.

Loading

Play