Αρχίζει η ανάπλαση πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αρχίζει η ανάπλαση πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ξεκινά η ανάπλαση πάρκου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, καθώς ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής της πόλης, όπως αναφέρει ο δήμος, αναγεννιέται.

Αυτές τις ημέρες γίνεται η περίφραξη του πάρκου, ώστε οι εργασίες ανάπλασης να αρχίσουν με ασφάλεια.

Στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος δήλωσε σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου πως το Πάρκο Ανεξαρτησίας (πρώην 208) είναι το πρώτο πάρκο που κατασκευάστηκε το 2017 και βρίσκεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα χιλιάδων δημοτών και επισκεπτών, αλλά και δικό του.

Δέχτηκε σοβαρούς βανδαλισμούς και ζημιές και έφτασε η ώρα της ριζικής ανάπλασής του με τη χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής. Όταν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα είναι αγνώριστο και πανέμορφο, με το σημαντικότερο να είναι η μόνιμη φύλαξή του.

Loading

Play