Ένα νέο τοπόσημο αναψυχής απέκτησαν τα Μετέωρα, καθώς ο Δήμος Μετεώρων ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης του δημόσιου χώρου στην Τρυγώνα.
Ο Δήμος Μετεώρων ολοκλήρωσε την αναβάθμιση υφιστάμενου δημόσιου χώρου στην Τρυγώνα, ο οποίος πλέον έχει διαμορφωθεί σε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο αναψυχής για κατοίκους και επισκέπτες. Στο πλαίσιο της παρέμβασης έγιναν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, δημιουργίας διαδρομών περιπάτου και κατασκευής περίφραξης, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και ανάδειξη του δημόσιου χώρου.

Η παρέμβαση υλοποιήθηκε από τον Δήμο Μετεώρων σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τρυγώνας, Ζήση Κατσουγιάννη, και ο χώρος αποδίδεται πλέον στην τοπική κοινωνία για περίπατο, αναψυχή και συνάντηση. Με παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους των χωριών, ο Δήμος Μετεώρων συνεχίζει να βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και να δημιουργεί πιο όμορφες, λειτουργικές και ζωντανές κοινότητες, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.
![]()
