Την ίδια μέρα παρουσιάζεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.
Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.
Αμέσως μετά, στις 13:30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη. Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Φώφη Γεννηματά – Συγκινεί ο σύζυγός της: «Σήμερα θα έκλεινες τα 57»
- Μεταγραφή από Amazon στη Meta: Ο Ντέιβ Μπράουν αναλαμβάνει ρόλο υποδομών
- Μουντιάλ 2026: Ο Μπαπέ σπάει ρεκόρ και γίνεται ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών
- Αγγλία: Θρίαμβος στον μικρό τελικό του Μουντιάλ 2026 με 6-4 επί της Γαλλίας
- Διαταγή Τραμπ για επιθέσεις κατά του Ιράν μετά τις απώλειες στην Ιορδανία
- Σοκ από την ανακάλυψη: Μωρά που άλλαξαν στο μαιευτήριο 38 χρόνια πριν
![]()
