Ο ένας από τους δράστες χρησιμοποίησε και πτυσσόμενο γκλοπ
Ατελείωτα είναι τα περιστατικά οπαδικής βίας αφού χθες σημειώθηκε άλλο ένα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμαριά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικά άτομα, βρήκαν έναν οπαδό ο οποίος ήταν μέσα σε ένα κομμωτήριο στην οδό Χανίων και του επιτέθηκαν. Με το που αντιλήφθηκαν τι ομάδα υποστηρίζει, τον έβγαλαν έξω από το κομμωτήριο και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ ένας από αυτούς είχε στην κατοχή του και γκλοπ.
Μετά το περιστατικό, οι δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ έχει ήδη αρχίσει η έρευνα από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη – Σοκάρουν οι καταγγελίες: «Ο Άλκης ούρλιαζε βοήθεια πονάω» – Φωτογραφίες από τους δράστες
- Νέα παιδική χαρά στον Δήμο Μεγαρέων από τον ΔΕΣΦΑ: Ασφαλής και πιστοποιημένη
- Μνήμες και τιμές στο Μάτι: Εκδηλώσεις για την 8η επέτειο της φονικής πυρκαγιάς
- «Βγήκαμε παρέα και καταλήξαμε στο γραφείο του Γεωργίου»: Η ομολογία του 28χρονου Αιγύπτιου για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Ολοκληρώνεται ο Αυτοκινητόδρομος Ε65 με την παράδοση του τελευταίου τμήματος
- Σοκ από την ακραία ζέστη: Ρεκόρ εισαγωγών σε νοσοκομεία στο Τόκιο
![]()
