Την επιχορήγηση των Περιφερειών για ποσό ύψους μέχρι έξι εκατομμυρίου ευρώ για την εξυγίανση επιχειρήσεων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Συγκεκριμένα η τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα επιχορήγησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης β’ βαθμού (Περιφέρειες) από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) μέχρι του ποσού των έξι εκατομμυρίων (6.000.000) ευρώ ανά Περιφέρεια.
Η εν λόγω επιχορήγηση χορηγείται αποκλειστικά για κάλυψη δανειακών ή άλλων υποχρεώσεων των επιχειρήσεων προς τρίτους.
Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Eπιβεβαιωμένο κρούσμα COVID–19 στον Ε΄ παιδικό σταθμό – Αναστέλλεται η λειτουργία του
- Κασεμίρο: Επίσημα παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι με νέα συμφωνία
- Ελληνική Ναυτιλία: Αναγνώριση Ποιότητας από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ
- Απόλλων Πατρών: Νέα νομική κίνηση για την wild card στην Elite League
- Αμερικανικά ΜΜΕ και πόλεμος στο Ιράν: Οι 9+1 υποστηρικτές της σύγκρουσης
- Άνταμ Τσέριν: Τιμή και ευθύνη να ηγείται του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
