Συνεχίζονται οι απολογίες για το “κύκλωμα του Κολωνακίου”

Με τις απολογίες και των υπολοίπων «επωνύμων» κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα (5/3) η δίκη για το αποκαλούμενο «κύκλωμα του Κολωνακίου» ή και «σουσάδικο της κόκας». Σειρά έχει τώρα ο εισαγγελέας της έδρας για την εισήγησή του για την ενοχή των εμπλεκομένων.

propoli

Σήμερα απολογήθηκε -μεταξύ άλλων- και η γνωστή και από την τηλεόραση ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας Χ.Π., που, όπως και άλλοι συγκατηγορούμενοί της, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Η ηθοποιός, που ήταν συνεταίρος στο εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο εμφανίζεται ότι ήταν η βάση της εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικά στους σελέμπριτις, είπε ότι οι περισσότεροι συγκατηγορούμενοι τής ήταν απλώς «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε, ούτε τους έκανε παρέα.

Ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή τον επίσης κατηγορούμενο γιο της για να τους πει τι συνέβαινε.

«Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά», είπε και επανέλαβε για το συνιδιοκτήτη του εστιατορίου ότι «εξακολουθεί να θεωρεί απίστευτο αυτό το πράγμα».

Πάντως, η επίσης πολύ γνωστή κατηγορουμένη στην υπόθεση, πασίγνωστη ηθοποιός Δ.Μ. που φέρεται να… ψώνιζε από την ομάδα ναρκωτικά, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Loading