(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Άγιοι Ανάργυροι: «Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε και όχι για τον τόπο που έγινε η δολοφονία» αναφέρει η θεία του 39χρονου

Στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού βρίσκεται ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή το βράδυ της 1ης Απριλίου, έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, με τη θεία του να τονίζει ότι επιθυμία της οικογένειας είναι ο δράστης να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε.

Η θεία του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάνεις δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί. Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι».

propoli

«Το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του. Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς για να σώσει το παιδί του, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπος. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε», επισήμανε.

«Η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη», υποστήριξε η θεία του 39χρονου δράστη.

Και πρόσθεσε: «Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλλε λόγω ξυλοδαρμού. Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του ο δράστης. Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό».

«Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει να ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα αλλά όχι για την τοποθεσία πουν έγινε», σχολίασε.

Δείτε επίσης: Το Κρεμλίνο δεν απάντησε στο αν γνώριζε ή όχι για την επίθεση του Ιράν

Loading