Αττική: Πολυάριθμοι επισκέπτες στις παραλίες καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει

Αττική: Πολυάριθμοι επισκέπτες στις παραλίες καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει

Οι Αθηναίοι κατακλύζουν τις παραλίες της Αττικής εν μέσω καλοκαιρινών θερμοκρασιών, με τις τιμές των ξαπλώστρων να εκτοξεύονται. Στις παραλίες της Αττικής κατέφυγαν πολλοί Αθηναίοι που δεν μπόρεσαν να αποδράσουν στην επαρχία κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, επιδιώκοντας τις πρώτες βουτιές και στιγμές χαλάρωσης. Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, οι παραλίες της Αττικής γέμισαν κόσμο. Το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει τους 37 βαθμούς σήμερα Κυριακή, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί για θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Δευτέρα, η πρόγνωση του καιρού προμηνύει γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις και ενδεχόμενους όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στη νησιωτική χώρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 34 βαθμών.

Στο μεταξύ, οι τιμές για τις ξαπλώστρες στις δημοφιλείς παραλίες παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Στην παραλία Άλιμος, οι επισκέπτες πληρώνουν 8€ για είσοδο τις καθημερινές και 25€ για ξαπλώστρες, ενώ τα σαββατοκύριακα οι τιμές αυξάνονται στα 10€ και 35€, αντίστοιχα. Στη Βουλιαγμένη η είσοδος ανέρχεται σε 10€ τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο η είσοδος είναι 15€ με δωρεάν ξαπλώστρες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη Χαλκιδική, οι ξαπλώστρες προσφέρονται δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση 30 ευρώ ανά άτομο, γεγονός που αντικατοπτρίζει τις αυξανόμενες τιμές και τις επιθυμίες των λουομένων για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play