Δίκη για τα Τέμπη: Ψαρόπουλος καταγγέλλει ευθύνες για τη σύγκρουση και αμφισβητεί το δημόσιο

Δίκη για τα Τέμπη: Ψαρόπουλος καταγγέλλει ευθύνες για τη σύγκρουση και αμφισβητεί το δημόσιο

Στην όγδοη δικάσιμο της δίκης για τα Τέμπη, οι τοποθετήσεις των συνηγόρων συνεχίζουν να ρίχνουν φως στις ευθύνες που προκύπτουν από τη σύγκρουση.

Στην αίθουσα βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων, όπως η Ελένη Βασάρα και ο Πάνος Ρούτσι, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις της δίκης. Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη σημασία της διαδικασίας για τις οικογένειες που έχουν υποστεί απώλειες.

Παρόντες ήταν και οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας. Η συμμετοχή τους στη δίκη είναι κρίσιμη για την αποσαφήνιση των γεγονότων που οδήγησαν στην τραγωδία.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις και τις αντεγκλήσεις των νομικών εκπροσώπων, οι οποίες αναμένονται να ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες της σύγκρουσης. Η δίκη έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη, καθώς αφορά ένα από τα πιο σοβαρά ατυχήματα στην ιστορία της χώρας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play