ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Έκρηξη» Λιάνας Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη: Σοβαρευτείτε, δεν σέβεται κανείς αυτή τη γυναίκα

Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό και ξυλοδαρμό. Η βουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε απ’ όλους να σοβαρευτούν και να σεβαστούν την Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έχει κάνει την καταγγελία.

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο στον ΑΝΤ1 και φυσικά η συζήτηση δεν άργησε να φτάσει στην πολύκροτη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ δεν έκρυψε την οργή της γιατί η Ελένη Χρονοπούλου δεν αντιμετωπίζεται σε σεβασμό και αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση των γυναικών, γενικότερα.

propoli

«Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη, εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, αποκλείεται θα υπάρξει και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτήν την στιγμή…

Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, τον Φούφουτο, το Μούμουτο, τον έναν και τον άλλον.

Σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας ως ασθενής τάξη» είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη.

«Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή. Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες, είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος. Ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του. Καλά κάνατε και τον διαγράψατε.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης – Χαλασμός για τη Θεοφανία Παπαθωμά: «Νομιμοποιεί τον βιασμό»

Loading