Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης – Σώοι και οι πέντε επιβαίνοντες

Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης – Σώοι και οι πέντε επιβαίνοντες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στη Βουλιαγμένη, όταν ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων, το ελικόπτερο παρουσίασε πρόβλημα και κατέπεσε στο νερό. Χάρη στους ψύχραιμους χειρισμούς του πιλότου, και οι πέντε επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν σώοι και είναι καλά στην υγεία τους.

Αμέσως μετά την πτώση, οι επιβαίνοντες ειδοποίησαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει γρήγορα η επιχείρηση διάσωσης. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Τα αίτια της πτώσης διερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αρχές και ειδικότερα από το Λιμενικό, το οποίο έχει αναλάβει την επίσημη προανάκριση.

Loading

Play