Η ευρωβουλευτής μίλησε στην συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη για την προσαρμογή της στη νέα της ζωή με το μωρό, καθώς και για την πανδημία
Για τη νέα της ζωή στις Βρυξέλλες και την νεογέννητη κόρη της μίλησε για πρώτη φορά η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, παραδέχτηκε πως αν ήξερε πόσο θα άλλαζε η ζωή της μετά το πρώτο της παιδί, θα το είχε κάνει νωρίτερα.
«Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ξεκινούσα πιο νωρίς. Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου, δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε. Περισσότερο την άλλαξε την ζωή μας η πανδημία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την περίοδο προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα με το μωρό της, η Εύα Καϊλή δήλωσε:
«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη την διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα. Ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με την μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο εκεί, τώρα πηγαινοερχόμαστε μαζί με την μικρή, είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί».
Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για δίκη με βιτριόλι: «Δεν περίμενα ότι η κατηγορούμενη θα είχε κάτι να πει»
- Συγκινητική ανάρτηση Χατζηδάκη για την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά
- Συγκινητική δήλωση Καραμανλή για τον Γιώργο Σουφλιά
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ζελένσκι καταγγέλλει την άρνηση του Πούτιν για διάλογο
- Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Σουφλιά από τον Νίκο Δένδια
- Δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ: Ακύρωση περιορισμών στη νόμιμη μετανάστευση του Τραμπ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

