Ολοσχερώς κάηκε η καφετέρια όπου ξέσπασε φωτιά σε καφετέρια τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία, στην οδό Κασταμονής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 04.30 σε κατάστημα καφέ στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας και εξαπλώθηκε στους επάνω ορόφους.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες της Πυροσβεστικής, έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές στα μπαλκόνια των υπερκείμενων ορόφων, ενώ σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου κάηκε υπνοδωμάτιο. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκε η πολυκατοικία, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν έξι ενοίκους από τους παρακείμενους ορόφους.
Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η καφετέρια είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς πριν από περίπου τρία χρόνια είχε σημειωθεί αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, κατά το οποίο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.
Ξημερώματα φωτιάς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()
