Γλυφάδα – Εύβοια: Δυο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα

Γλυφάδα – Εύβοια: Δυο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα

Δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα, συμβάντα που συνέβησαν στη Γλυφάδα και στην Εύβοια.

Στις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15/7/2023), ένας 72χρονος βρέθηκε νεκρός σε μια θαλάσσια περιοχή της ακτής Β’ Γλυφάδας. Λίγο αργότερα, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις ένας άνδρας από τα νερά της Εύβοιας.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Ο 72χρονος από τη Γλυφάδα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού αναλαμβάνει την προανάκριση των περιστατικών και έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για τη διευκρίνιση των αιτίων θανάτου.

Σήμερα το μεσημέρι, ένας 76χρονος βρέθηκε νεκρός σε μια θαλάσσια περιοχή της παραλίας “Κάβος” στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας της Εύβοιας.

Ο δυστυχής ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η προανάκριση του περιστατικού διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού, ενώ η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής θα αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στον ΒΟΑΚ του Ηρακλείου

Loading

Play