«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου.
Η γενναία Ιωάννα ήταν εκεί παρούσα, επιδιώκοντας να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι με τέτοιο μένος, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της και προκαλώντας της αφόρητο πόνο και βλάβες στο πρόσωπό της.

Ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά. «Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια και αυτή μόνο πρέπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μετά την παρουσία του θύματος, διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει απρόσκοπτα κατά την επόμενη συνεδρίαση.

«Η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά»
Η δύναμη της Ιωάννας να παραστεί στη δίκη, ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης, με τους χρήστες στα social media, να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στην κοπέλα, επικρίνοντας έντονα την απόφαση της κατηγορούμενης να μην παραστεί στη δίκη.
Δείτε τα σχόλια:





Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι – Διεκόπη η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου
- Αγωνία για τον Τούχελ μετά τη νίκη της Αγγλίας
- Φαβορί του Ντεσάμπ για το Μουντιάλ 2026: Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν
- Προσοχή στις κροταλίες: Η εθνική Ελβετίας σε επιφυλακή στο Σαν Ντιέγκο
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts της εβδομάδας: Ζωδιακές προτάσεις για 07.06 – 13.06.2026
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΕΛΑΣ απαιτεί ευθύνες και διαφάνεια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

