Κακοκαιρία: Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου λόγω κατολίσθησης

Κακοκαιρία: Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου λόγω κατολίσθησης

Κακοκαιρία στην Ελλάδα: Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου λόγω κατολίσθησης. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί προσωρινά στην 66,0 χ/θ της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου και στις δύο κατευθύνσεις, εξαιτίας κατολίσθησης σε συγκεκριμένο τμήμα του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω της διαδρομής Καρκαλού – Δημητσάνα – Ζάτουνα – Παλούμπα – Ράφτη – Λουτρά Ηραίας – Κοκλαμάς, έως την 108,0 χ/θ της Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου και αντίστροφα.

Οι ρυθμίσεις αυτές επιδιώκουν να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και να προλάβουν τροχαία ατυχήματα. Η εφαρμογή των μέτρων ξεκίνησε από τις 14 Φεβρουαρίου και θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην περιοχή.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play