Η κακοκαιρία Erminio έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι καιρικές συνθήκες έχουν επηρεάσει πολλές περιοχές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έχει δέχεται πάνω από 1.100 κλήσεις από χθες το πρωί έως σήμερα το απόγευμα. Οι κλήσεις αφορούν κυρίως περιστατικά που σχετίζονται με πλημμύρες και πτώσεις δέντρων, γεγονός που δείχνει την ένταση της κακοκαιρίας.
Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί, καθώς οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για περαιτέρω καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Αναμένονται επίσης ανακοινώσεις από τις τοπικές αρχές σχετικά με την κατάσταση των υποδομών και την ασφάλεια των πολιτών. Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κακοκαιρίας και είναι έτοιμη να παρέμβει όπου χρειαστεί.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

