Το ζευγάρι Γάλλων τουριστών είχε πάει για πεζοπορία στο φαράγγι των Σφακίων όταν στην επιστροφή έχασε τον προσανατολισμό του
Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε χθες, το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου, όταν ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών κατά την πεζοπορία του στο φαράγγι των Σφακίων, αποπροσανατολίστηκε κατά την επιστροφή του με αποτέλεσμα να χαθεί.
Όταν έπεσε το φως της μέρας, και χωρίς τρόφιμα η νερό, το ζευγάρι κάλεσε το 112 για βοήθεια από τις αρχές, και οι πυροσβέστες του κλιμακίου Ανώπολης και Βρυσών γρήγορα τους εντόπισαν εντός λίγων ορών και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.
Δείτε επίσης: Φωτιά στα Βίλια: Μεγάλη εστία στο Καραούλι – Εκκενώνονται οικισμοί – Στάχτη παρθένο δάσος (pics+vid)
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
- Αταμάν: «Απαιτούμε δίκαιο αγωνιστικό περιβάλλον για να πετύχουμε»
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιος Άγιος τιμάται
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

