Κρήτη: Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη Ευαγγελισμός στο Ηράκλειο – Έξι συλλήψεις

Κρήτη: Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη Ευαγγελισμός στο Ηράκλειο – Έξι συλλήψεις

Επέμβαση της αστυνομίας στο Ηράκλειο Κρήτης με έξι συλλήψεις σε σχέση με επεισόδιο κατά του Μάκη Βορίδη. Επέμβαση της αστυνομίας σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 31 Οκτωβρίου, στην κατάληψη του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο Κρήτης. Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε στις 05:30, με τη συμμετοχή στελεχών της ΕΚΑΜ Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η παρέμβαση έγινε στον απόηχο της επίθεσης κατά του πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη σε εστιατόριο της περιοχής.

Εντός του κτιρίου εντοπίστηκαν άτομα που φέρονται να κοιμόντουσαν και προσήχθησαν. Συνολικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου προχώρησαν σε έξι συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με παρουσία διμοιριών του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, καθώς και δυνάμεων της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ.

Στο πάρκο Θεοτοκοπούλου, ομάδα ατόμων διαμαρτύρεται φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας, ενώ αναφέρθηκε ότι πέταξαν έναν πυροσβεστήρα. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οι συλληφθέντες εξετάζονται από την Ασφάλεια Ηρακλείου ως ύποπτοι για συμμετοχή στο επεισόδιο που αφορά τον Μάκη Βορίδη.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play