Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε spot στον λογαριασμό του για τον εμβολιασμό των παιδιών τονίζοντας ότι έχουν ήδη εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12 με 17.
Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του έγραψε: «Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες.
Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους.»
Δείτε την ανάρτηση:
Επίσης ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε και την ιστοσελίδα όπου μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών ενάντια στην COVID.
Δείτε επίσης: Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Προσπάθησε να σταματήσει τον κόσμο η αστυνομία – Έσπασαν τα μπλόκα οι δεκάδες παρευρισκόμενοι
- ΕΟΕ-Η λίστα με τις 20 ομοσπονδίες που θα μοιραστούν 700.000 ευρώ για την πρόσληψη προπονητών (p)
- Ολυμπιακός: Ο Μιχάλης Κουντούρης κινητοποίησε την ομάδα βόλεϊ πριν από τον τρίτο τελικό
- Η συμμετοχή τρίτων χωρών στον αμυντικό σχεδιασμό της ΕΕ υπό προϋποθέσεις, σύμφωνα με τον Ν. Δένδια – Μεταρρυθμίσεις για την Υγεία των Ενόπλων Δυνάμεων
- Euroleague: Ο Τσεντί Οσμάν αναδεικνύεται MVP των πλέι οφ
- Δύσκολη αποστολή για την εθνική ανδρών, η Ουγγαρία μπροστά για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr