Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Ρέθυμνο: Η απόφαση του 87χρονου να απαλλάξει τη γυναίκα του από τον πόνο. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την τραγική ιστορία του 87χρονου άνδρα που, με μια απεγνωσμένη απόφαση, σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο στο Ρέθυμνο. Η 85χρονη Μαρία βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου και οι πόνοι της είχαν γίνει αφόρητοι, οδηγώντας τον σύζυγό της σε μια δύσκολη και δραματική απόφαση. Δεν άντεχε άλλο να την βλέπει έτσι, δήλωσε συγγενής του, αναφέροντας ότι ο κύριος Μιχάλης είχε πάρει την απόφαση αυτή καθώς έβλεπε την αγαπημένη του να υποφέρει.
Όλα συνέβησαν μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ο 87χρονος ζήτησε από τον γιο τους να βγει στο μπαλκόνι πριν από την τραγωδία, κλείνοντάς τον έξω ώστε να μην κατηγορηθεί για τη δολοφονία. Άκουσα δύο πυροβολισμούς και ξαφνικά είδα τον πατέρα μου πεσμένο πάνω στη μητέρα μου, δήλωσε ο γιος, περιγράφοντας τη φρικτή στιγμή που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα.
Το ζευγάρι, που είχε ζήσει μαζί για 67 χρόνια, είχε αναπτύξει μια ισχυρή και αγαπημένη σχέση. Η μοναδική τους απομάκρυνση ήταν πριν από 11 ημέρες, όταν η Μαρία νοσηλεύτηκε και δεν βγήκε ποτέ ξανά. Σε ένα συγκινητικό σημείωμα τεσσάρων σελίδων, ο 87χρονος αποκάλυψε ότι η απόφαση να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια ήταν κοινή. Η απόφαση ήταν από κοινού, έγραψε, αποκαλύπτοντας το βάθος της σχέσης τους και την απόλυτη αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλο.
Οι αντιδράσεις στην κοινότητα είναι σπαρακτικές, καθώς οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το αγαπημένο ζευγάρι θα μπορούσε να καταλήξει σε μια τόσο απεγνωσμένη πράξη. Η απώλεια αυτή έχει αφήσει έναν ανείπωτο πόνο στον 60χρονο γιο τους, ο οποίος βρέθηκε ανίκανος να αντιδράσει από πίσω από την κλειδωμένη πόρτα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr