Αγωνία στη Σέρρες καθώς οι αρχές αναζητούν τον εξαφανισμένο πυροσβέστη Κωνσταντίνο Γκίνη. Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση ενός 45χρονου πυροσβέστη από τις Σέρρες, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου. Η σύζυγός του κατήγγειλε την απουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Πορροΐων όταν παρατήρησε ότι είχε να επιστρέψει στο σπίτι πάνω από 24 ώρες, χωρίς να έχει παρουσιαστεί ούτε στην υπηρεσία του. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είχε πάρει μαζί του προσωπικά αντικείμενα και το αυτοκίνητό του απουσίαζε. Σύμφωνα με δηλώσεις συγγενών του, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι τον απασχολούσε κάτι, ενώ κανείς δεν τον είχε δει.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άμεσα, πραγματοποιώντας εκτενείς έρευνες σε ορεινές, αγροτικές και δύσβατες περιοχές. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του 45χρονου και του οχήματός του, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας.
Καθώς περνούν οι ώρες, η αγωνία για την τύχη του Κωνσταντίνου Γκίνη αυξάνεται. Οι συνάδελφοί του, φίλοι και συγγενείς συμμετέχουν στις έρευνες, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να βρουν κάποιο ίχνος του. Το μυστήριο εντείνεται καθώς ούτε το αυτοκίνητό του έχει εντοπιστεί, ενώ το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε στο σπίτι.
Η ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής περιγράφει τον Κωνσταντίνο Γκίνη ως εξής: είναι 45 ετών, με μετωπική φαλάκρα και καστανά κοντά μαλλιά, ύψος 1,76μ και αδύνατος. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε σκούρο μπλε και πετρόλ μπουφάν, γκρι πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.
in.gr
![]()

