Σοκαριστική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 22χρονο που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Τερσανά, στα Χανιά, καθώς το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τη σορό του εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετείχε στην επιχείρηση.
Ο 22χρονος, με καταγωγή από την Ινδία, εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στις λιμενικές αρχές από συνάδελφό του, το απόγευμα της Δευτέρας είχε πάει για κολύμπι από ένα μικρό λιμανάκι στον Τερσανά, ωστόσο από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικών σκαφών και ιδιώτη δύτη. Παράλληλα, στελέχη του Λιμενικού πραγματοποιούσαν έρευνες και από την ξηρά.
Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, καθώς στην περιοχή έπνεαν δυτικοί άνεμοι έντασης 5 έως 6 μποφόρ, δυσχεραίνοντας το έργο των διασωστών.
![]()
