Σοκ στη Ρόδο από τη δολοφονία 18χρονου Έλληνα στη Βραζιλία από ληστές

Σοκ στη Ρόδο από τη δολοφονία 18χρονου Έλληνα στη Βραζιλία από ληστές

Δολοφονία 18χρονου Έλληνα στη Βραζιλία προκαλεί σοκ στη Ρόδο, με θύμα ληστεία σε εστιατόριο. Στη Ρόδο, η κοινή γνώμη βιώνει σοκ και θλίψη για τη δολοφονία ενός 18χρονου Ροδίτη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες ληστών στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε εστιατόριο. Η οικογένειά του προερχόμενη από το χωριό Ψίνθος της Ρόδου, είχε μετακομίσει στη Βραζιλία πριν από μερικά χρόνια για επαγγελματικούς λόγους.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο εστιατόριο, στο οποίο ο νεαρός εργαζόταν τα Σαββατοκύριακα, με σκοπό τη ληστεία. Ο Θεόδωρος δέχθηκε τις σφαίρες και άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του εγκλήματος, όπως μεταδίδει η Ροδιακή.

Αγωνία και θλίψη χαρακτηρίζουν την ανάρτηση του πατέρα του, Γιάννη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος περιγράφει τον ανεξήγητο πόνο από την απώλεια του γιου του: Ανεξήγητος πόνος! Το να σε χάνω τόσο νέο! Απίστευτο! Σε αγαπώ γιε μου! Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την δολοφονία ή αν έχουν συλληφθεί οι δράστες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play