Οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης
Επεισόδια και συγκρούσεις διαδραματίζονται αυτήν την ώρα στη Σταυρούπολη επί της οδού Λαγκαδά, όπου πραγματοποιούν κινητοποίηση αντιεξουσιαστές.
Μάχες σώμα με σώμα έχουν ξεκινήσει ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ομάδες ασφαλείας, με τους μεν να χρησιμοποιούν μολότοφ και αντικείμενα για να απωθήσουν τους αστυνομικούς, και τους άνδρες της ασφάλειας να κάνουν εκτεταμένη χρήση χειροβομβήδων κρότου λάμψης.
Οι διαδηλωτές έχουν τώρα σκορπίσει στα στενά, ενώ έχουν ήδη γίνει μέχρι στιγμής και τρεις προσαγωγές.
Νωρίτερα είχαν προσπαθήσει επανηλειμμένα οι αναρχικοί να προσεγγίσουν την πλατεία Τερψιθέας, όπου πραγματοποιούσαν κινητοποίηση ακροδεξιοί της οργάνωσης “Ιερός Λόχος”.
Η περιοχή έβραζε από νωρίς, ενώ επί ποδός βρισκόταν και οι Αρχές με τις περιπολίες που πραγματοποιούσαν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας για να προλάβουν τα επεισόδια.
Η σημερινή ένταση σημειώνεται στον απόηχο του μπαράζ επεισοδίων που ταλανίζουν τη δυτική Θεσσαλονίκη ολόκληρη την εβδομάδα, με τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου.
Δείτε επίσης: Κ. Σακελλαροπούλου από Θεσσαλονίκη: Διαλυτικά φαινόμενα τις τελευταίες μέρες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου
- Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας βομβαρδίζει ξανά τη Σαναά με στόχο κατοίκους και διασώστες
- Αποχωρεί ο CFO της Binance μετά την κλοπή 6,3 δισ. δολ. από την πλατφόρμα
- Τραπεζική κρίση στην Παραγουάη: κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου Πένια και αίτημα για προφυλάκιση
- F1: Ο Νόρις στην pole position για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Σάο Πάολο
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για Τουρκία, ΗΠΑ και περιφερειακές εξελίξεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
