Τα μαζεύει τώρα ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Εγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες»

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης και Σερβίων, Παύλος, αντιδρώντας στο κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τα λόγια του, έκανε μια νέα δήλωση για να διευκρινίσει τη θέση του.

Ανέφερε ότι ποτέ δεν είχε πει πως οι γυναίκες είναι σαν κλώσσες.

propoli

Μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, ο Μητροπολίτης επισήμανε την πρόκληση που αντιμετωπίζει η κοινωνία λόγω της παραβατικότητας των νέων.

Ωστόσο, κατέληξε ότι δεν υπήρξε ποτέ η πρόθεσή του να προσβάλει τις μητέρες, αντίθετα, εξέφρασε την ανησυχία του για την ανάγκη υποστήριξης της οικογένειας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega σημείωσε: «Είπα τη γυναίκα κλώσσα; Είπα ότι εάν η κλώσσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της.

Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες. Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα».

Τι είχε αναφέρει ο Μητροπολίτης Κοζάνης: 

«Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τις πτέρυγές της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:03:36:

Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία».

Loading