Θαύμα στο Πήλιο: Πατέρας και κόρη σώθηκαν μετά από πτώση σε χαράδρα 20 μέτρων

Θαύμα στο Πήλιο: Πατέρας και κόρη σώθηκαν μετά από πτώση σε χαράδρα 20 μέτρων

Συγκλονιστική ήταν η χθεσινή νύχτα στο Πήλιο, καθώς ένας πατέρας και η μικρή του κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα 20 μέτρων στην περιοχή Καράβωμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δύο βγήκαν σχεδόν αβλαβείς, παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έκπληξη και ανακούφιση στην τοπική κοινωνία.

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας προσπάθησε να αποφύγει ένα εμπόδιο στον δρόμο. Η αστυνομία και οι διασώστες έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια.

Η τοπική κοινότητα εκφράζει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια, ενώ πολλοί κάτοικοι αναφέρουν ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι συχνές στην περιοχή λόγω της δύσκολης γεωγραφίας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play