Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες (22/4) το απόγευμα, όταν 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από συνομήλικο φίλο του, με αποτέλεσμα o πρώτος να χάσει τη ζωή του
Φέρεται να εντόπισαν το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που υπήρχε στο σπίτι. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον συνομήλικο φίλο του.
Σύμφωνα με γείτονες, τα δύο παιδιά, που ήταν μόνα στο σπίτι, ήταν καλοί φίλοι από το δημοτικό. Συνελήφθησαν ο έτερος 15χρονος και ο πατέρας του.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:
“Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.
Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος”.
Δείτε επίσης: Σοκ στον Εύοσμο: Νεκρός 15χρονος από πυροβολισμό φίλου του
- Μαρόκο: Συνάντηση στο παλάτι με πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα της αυτονομίας στη Δυτική Σαχάρα
- Η αθλητική τουριστική στρατηγική της Άννας Καραμανλή: Δημιουργικές ευκαιρίες για τις τοπικές κοινωνίες και την ελληνική οικονομία
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες διαμαρτύρονται με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης
- Κρήτη: Συνελήφθη 29χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι
- Ενεργειακές συμφωνίες: Η Ελλάδα αποκτά στρατηγικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή
![]()
