Κανένας από την οικογένεια δεν έχει κάνει το εμβόλιο
Άλλη μια νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Λητή. Πρόκειται για μια γυναίκα 48 ετών η οποία κατέληξε από τις επιπλοκές της πανδημίας.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ νοσοκομείου της πόλης, και εν τέλει άφησε την τελευταία της πνοή. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα δίδυμα παιδιά της, που είναι ηλικίας 12 ετών, κόλλησαν τον ιό στο σχολείο με αποτέλεσμα να μολυνθούν από αυτόν οι γονείς τους, αλλά και ο παππούς τους από την πλευρά του πατέρα τους.
Να αναφερθεί πως κανένας από την οικογένεια δεν είχε κάνει το εμβόλιο με αποτέλεσμα να νοσήσουν σοβαρά αφού χρειάστηκαν νοσηλεία. Μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες, ο 84χρονος πεθερός της 48χρονης έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν μπόρεσε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό.
Η κηδεία της γυναίκας έγινε στη Λητή.
Δείτε επίσης: Καπραβέλος: «Να κλείσουν τα σχολεία για μια βδομάδα και να αυστηροποιηθεί το πρωτόκολλο για τα τμήματα» (vid)
- Γαλλία: Ο Μακρόν θα υποδεχτεί τον νέο ηγέτη της Συρίας, Αχμέντ αλ-Σάρα
- Ανησυχία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τις επιθέσεις στο Πορτ Σουδάν
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι
- Εκπληκτική υποδοχή για τον προσωρινό πρόεδρο της Συρίας στο Παρίσι από τον Εμ. Μακρόν
- Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Πορτ Σουδάν με αλλεπάλληλες εκρήξεις και επιθέσεις drones