Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες είναι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Στις 9:30 μέλη αναρχικών ομάδων θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, την περασμένη Τρίτη.
Στις 11:00, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θα συγκεντρωθούν μπροστά στο ΚΘΒΕ με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.
Τέλος, στις 2:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μαθητές και φοιτητικούς συλλόγους στην οδό Γαζή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίο.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα ο 20χρονος – Παραδίδεται στις ελληνικές Αρχές
- «Καρχαρίες στο δάσος: Οι φλοιοφάγοι επιτίθενται στα εξασθενημένα έλατα της Ελλάδας – Ποιες είναι οι λύσεις»
- Θεσσαλονίκη: 100 επιχειρήσεις προσφέρουν 3.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας»
- Άννα Βίσση: Συναισθηματικές ευχές στον Νίκο Καρβέλα για τα γενέθλιά του
- Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λαγόμανδρα Χαλκιδικής – Βελτιωμένη η εικόνα του μετώπου
- Τα οφέλη της ψηφιακής υποστήριξης για τους ογκολογικούς ασθενείς αναδείχθηκαν σε εκδήλωση του υπουργείου Υγείας και της ΗΔΙΚΑ