Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Παρασκευής (17/10) σε νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στoν Παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία οχήματα συγκρούστηκαν στον παράδρομο της Εθνικής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τρεις επιβαίνοντες να τραυματιστούν θανάσιμα, ενώ ο αριθμός των τραυματιών παραμένει προς το παρόν άγνωστος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, οι οποίες διέκοψαν την κυκλοφορία στον παράδρομο προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού και περισυλλογής.
Το δυστύχημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά θανατηφόρων τροχαίων που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο εθνικό οδικό δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα είχε προηγηθεί ακόμη ένα δυστύχημα, αυτή τη φορά στην Αθηνών – Κορίνθου, όπου αναβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με φορτηγό.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος στα διόδια Αφιδνών διερευνώνται από την Τροχαία.