Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Γλυκερία για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της τις τελευταίες ημέρες, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.
Η γνωστή τραγουδίστρια είχε εγκλωβιστεί στο Ισραήλ για αρκετές ημέρες, βιώνοντας έντονη αγωνία εξαιτίας του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή.
Συγκεκριμένα, δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες στις οποίες η Γλυκερία φαίνεται να περιμένει έξω από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο διακρίνεται να κάθεται στα μπροστινά καθίσματα, με έκδηλο τον φόβο στο πρόσωπό της.
Η Γλυκερία έχοντας πληροφορηθεί για τις φωτογραφίες αυτές, ξέσπασε. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ενώ εκείνη κινδυνεύει, κάποιοι την τραβάνε κρυφά φωτογραφίες και τις στέλνουν στα κανάλια, για λίγη δημοσιότητα.
“Πάτε καλά ρε; Εμένα κινδυνεύει η ζωή μου στην Ελλάδα και εσείς για δύο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε; Τραβάτε κρυφά με το κινητό σας και το στέλνετε στα κανάλια;”, δηλώνει χαρακτηριστικά.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και πλέον κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Προσπαθεί να ηρεμήσει και να αφήσει πίσω τα όσα έζησε στο Ισραήλ.
Επέστρεψε μέσω Αιγύπτου
Η τραγουδίστρια βρέθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου, στην ελληνική αποστολή που προσπαθεί να επιστρέψει στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 που εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα της Γλυκερίας από το Ισραήλ, η τραγουδίστρια ήταν στο πούλμαν που ξεκίνησε από το Τελ Αβίβ και πέρασε τα σύνορα για να φτάσει στην Αίγυπτο.
Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η Γλυκερία στα πλάνα φαίνεται να κάθισε στην πρώτη θέση του λεωφορείου, εμφανώς ταραγμένη, καθώς 200 χιλιόμετρα περίπου πριν φτάσουν, η ευρύτερη περιοχή δέχτηκε χτύπημα.
Τότε, η τραγουδίστρια κατέβηκε μαζί με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες από το λεωφορείο, και λίγα λεπτά μετά επιβιβάστηκε ξανά.