Γυναικοκτονία στον Βόλο: 200 κρατούμενοι αρνήθηκαν να δεχτούν τον 40χρονο στις φυλακές – «Θανατική ποινή πρέπει να πάρει»

Γυναικοκτονία στον Βόλο: 200 κρατούμενοι αρνήθηκαν να δεχτούν τον 40χρονο στις φυλακές – «Θανατική ποινή πρέπει να πάρει»

Ο γυναικοκτόνος του Βόλου κρατείται από το βράδυ της Τρίτης στις φυλακές της Λάρισας.

Όπως μετέδωσε το Star, αρχικά μεταφέρθηκε στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών, όμως περίπου 200 κρατούμενοι στους δύο θαλάμους στους οποίους επρόκειτο να μπει αρνήθηκαν να τον δεχτούν. Τελικά, τοποθετήθηκε σε έναν θάλαμο οκτώ ατόμων, όπου κρατείται απομονωμένος.

Ξέσπασε η αδερφή της 36χρονης

Την ίδια ώρα η αδελφή της άτυχης γυναίκας περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

Μιλώντας στο Star δήλωσε: «Είναι τέρας, μεγάλο τέρας. Θανατική ποινή πρέπει να πάρει, γιατί εκβίαζε τα παιδιά, την αδελφή μου με τον χειρότερο τρόπο και κοίτα που κατέληξε, στο θρίλερ η κατάσταση αυτή. Τη σκότωσε, την έβαλε στο χώμα για πάντα. Ας κάτσει και αυτός στη φυλακή για πάντα».

«Αυτός ήθελε γυναίκα με το ζόρι. Η αδελφή μου δεν ήταν ευτυχισμένη. Μου είπε ότι ήταν έγκυος και εγώ λέω “κάτσε ρε αδελφούλα μου τι κάνετε, γιατί το κάνεις αυτό συνέχεια στον εαυτό σου”. “Με ζηλεύει για να μην τον χωρίσω” μου λέει» συνεχίζει.

«Επειδή έστειλε κάποιος άγνωστος ένα μήνυμα τι πάει να πει αυτό, ότι τον απατούσε;», αναρωτήθηκε η αδερφή της 36χρονης.

«Στο κάτω κάτω μαζί τα είχανε τα τηλέφωνα, είχε και αυτός το δικό της και αυτή είχε το δικό του. Μαζί τα είχανε. Πώς βρέθηκε τώρα ότι τον απατούσε, αφού αυτός έβλεπε όλα τα μηνύματα» κατέληξε.

Loading

Play