ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Καταγγελία – σοκ από Καρυστιανού: «Το μπάζωμα έγινε με εντολή Τριαντόπουλου»

Χαμός έχει γίνει σχετικά με το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία από το δυστύχημα.

Η Μαρία Καρυστιανού ανέφερε ότι ο Κώστας Αγοραστός έλαβε εντολή από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο για να μπαζώσει την περιοχή.

propoli

Η ίδια είπε ότι έστειλε εξώδικο στον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας όταν έμαθε ότι το μπάζωμα έγινε με ενέργειες της περιφέρειας. Στο εξώδικο έλαβε απάντηση από τον τότε περιφερειάρχη η οποία έλεγε ότι ακολουθούσε κάποιες εντολές οι οποίες ήρθαν από τον Χρήστο Τριαντόπουλο.

Όπως εξηγεί και στο βίντεο, «εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή.»»

Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;» και απαντάει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τίποτε!».

Ο Κώστας Αγοραστός διαψεύδει τους συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr αναφέρει ότι ο τότε περιφερειάρχης διέψευσε τους ισχυρισμούς της Μαρίας Καρυστιανού.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, δεν ενέπλεξα τον κ. Τριαντόπουλο» φέρεται να είπε.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Αγοραστός ερωτήθηκε αν διαψεύδει την Μαρία Καρυστιανού και εκείνος επέμεινε ότι: «Σας είπα, ότι τίποτα δεν ισχύει από όσα λέγονται. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε να σχολιάσω».

Όταν κλήθηκε να πει την άποψή του για το περιστατικό, είπε πως «θα αποδειχθούν όλα εν καιρώ».

Δείτε επίσης: Τέμπη: «Στοπ» της κυβέρνησης στην παράταση της Εξεταστικής Επιτροπής

Loading