Θεσσαλονίκη: Εθελοντές «έσβησαν» τις μουτζούρες από τους κάδους της παλιάς παραλίας

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές «έσβησαν» τις μουτζούρες από τους κάδους της παλιάς παραλίας

Μια διαφορετική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εθελοντές του σωματείου «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης» καθάρισαν κάδους απορριμμάτων γύρω από τον Λευκό Πύργο, απομακρύνοντας μουτζούρες και σημάδια από graffiti.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές φίλους που συμμετείχαν στη σημερινή μας δράση. Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να εμπνεύσει και άλλους συμπολίτες να γίνουν ενεργοί πολίτες και να φροντίζουν τον κοινόχρηστο χώρο», ανέφερε το σωματείο σε ανάρτησή του στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, μια οικογένεια που έκανε τη βόλτα της στην παραλία – δύο γονείς με τα τρία παιδιά τους – σταμάτησαν, φόρεσαν γάντια και συμμετείχαν στη δράση, δίνοντας το πιο όμορφο παράδειγμα.

Το σωματείο ευχαρίστησε επίσης την ISOMAT για τη χορηγία των υλικών graffiti remover και anti-graffiti.
«Ραντεβού στην επόμενη δράση», κατέληγε η ανάρτηση.

Loading

Play