Φρίκη: Ζευγάρι βασάνιζε και σκότωσε 8χρονο επειδή πίστευαν ότι ήταν γκέι

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 8χρονο αγοράκι από τις ΗΠΑ, από την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφό της, επειδή πίστευαν ότι ο μικρός ήταν γκέι! Μάλιστα, για να τον συνετίσουν έφταναν στο σημείο να τον αναγκάζουν να τρώει περιττώματα γάτας.

propoli

Πρόκειται για την 34χρονη Pearl Fernandez και τον 37χρονο Isauro Aguirre οι οποίοι ανάγκαζαν τον 8χρονο Gabriel Fernandez να υποστεί φρικτά βασανιστήρια. Συγκεκριμένα, το αδίστακτο ζευγάρι, βασάνιζε για συνολικά 8 μήνες τον μικρό Gabriel. Μάλιστα είχαν ανακαλύψει ορισμένους ιδιαίτερα βάρβαρους τρόπους προκειμένου να τον συνετίσουν. Αυτοί περιελάμβαναν σπρέι πιπεριού, χτύπημα με αεροβόλο στα γεννητικά του όργανα αλλά και τον εξανάγκαζαν να τρώει τα περιττώματα γάτας και τον εμετό του.

Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές εκείνες, που του έβαζαν κάλτσες στο στόμα προκειμένου να μην ακούγεται και στην συνέχεια τον κλείδωναν στη ντουλάπα του σπιτιού τους.

Το ξεσκέπασμα των φρικτών βασανιστηρίων αποκαλύφθηκε όταν η δασκάλου του μικρού αγοριού ειδοποίησε τις αρχές καθώς πολλές φορές το παιδί πήγαινε στο σχολείο με ματωμένο χείλος, μαυρισμένα μάτια και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί και το γεγονός, πως ενώ ο μικρός και η οικογένειά του, παρακολουθούνταν από τους κοινωνικούς λειτουργούς, η κοινωνική υπηρεσία δεν κατέγραψε κάποια ύποπτη συμπεριφορά στην καθημερινότητα της οικογένειας. Όπως είναι φυσικό, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου απολύθηκαν δύο κοινωνικοί λειτουργοί και επόπτες.

Ως αποτέλεσμα, ο μικρός Gabriel, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του από τα βασανιστήρια. Οι γιατροί που εξέτασαν το άψυχο κορμί του, διαπίστωσαν πως είχε ράγισμα στο κρανίο του, τρία σπασμένα πλευρά καθώς και σφαιρίδια στον πνεύμονά του.

Ο εισαγγελέας, ανέφερε κατά την διάρκεια της δίκης του ζευγαριού ότι «για 8 μήνες κακοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε χειρότερα από τους κρατούμενους πολέμου».

Η μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια κράτηση στην φυλακή, ενώ ο συνεργός και σύντροφός της καταδικάστηκε σε θανατική ποινή.

Loading