Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία καθώς πολίτης της χώρας έχει συλληφθεί από τους Ταλιμπάν και τώρα… αγνοείται, σύμφωνα με την Daily Mirror.
Ο Γκραντ Μπέιλι είναι περίπου πενήντα ετών και εργαζόμενος σε ΜΚΟ στο Αφγανιστάν και το Σάββατο συνελήφθη υπό την απειλή όπλου, ανέφερε πηγή.
«Είμαστε ενήμεροι για τη σύλληψη βρετανού υπηκόου στο Αφγανιστάν και βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένειά του για να την υποστηρίξουμε», διαβεβαίωσε εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Το Γαλλικό Πρακτορείο προσπάθησε να επικοινωνήσει με αξιωματούχους των Ταλιμπάν, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για τον Βρετανό πολίτη, με τους αξιωματούχους να μην δίνουν συνέχεια.
Πλέον στο Λονδίνο υπάρχει αυξημένη ανησυχία για την κατάσταση του Μπέιλι, καθώς κανένας δεν γνωρίζει που κρατείται και με τι συνθήκες.
Δείτε επίσης: Κίνα: Παρά τα αυστηρά μέτρα στην Σιάν, υπάρχει αύξηση μολύσεων της COVID-19 – 3η μέρα λόκντάουν
- Σημαντική παρέμβαση της ΕΣΗΕΜ-Θ για μέλη της που αναχαιτίστηκαν σε σκάφος του στολίσκου
- Η υστερία των MAGA για τον Bad Bunny στο Super Bowl – Η παρουσία της ICE και κατηγορίες μίσους κατά της Αμερικής
- Καταθέσεις και ερωτήματα: Η υπόθεση του Δ. Μελά και οι σοβαρές κατηγορίες
- Μπέλινγχαμ: Παίκτης της Χρονιάς στην Αγγλία με εντυπωσιακές επιδόσεις
- Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για την Εξαιρετική Κακοκαιρία – Σε Ετοιμότητα ο Κρατικός Μηχανισμός