Τουλάχιστον δύο είναι οι νεκροί μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε μικρό λεωφορείο στην Καμπούλ, ενώ μια δεύτερη έκρηξη στην περιοχή Κάρτε 3 στέρησε την ζωή σε έναν άνθρωπο.
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στο δυτικό τμήμα της αφγανικής πρωτεύουσας στη συνοικία Νταστ-ε-Μπαρ, σύμφωνα με αξιωματούχο των Ταλιμπάν που όμως δεν κατανομάστηκε.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, η βόμβα βρισκόταν στο μικρό λεωφορείο. Αρχίσαμε έρευνα», πρόσθεσε ο αξιωματούχος των Ταλιμπάν.
«Άκουσα μια τεράστια έκρηξη, όταν κοίταξα γύρω μου, ένα μικρό λεωφορείο και ένα ταξί ήταν στις φλόγες», αφηγήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Είδα επίσης ασθενοφόρα να σπεύδουν στην περιοχή για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τραυματίες και νεκρούς».
Δείτε επίσης: Ιταλία: Άρχισε να αυξάνεται ο ρυθμός χορήγησης της τρίτης δόσης
- Στο φινάλε λύγισε η Σασουόλο: ο Ντόβμπικ έσωσε την Μπολόνια
- Ζελένσκι: Φαίνεται ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί και τον χειμώνα
- Άλμα στη ζάχαρη: οι τιμές εκτοξεύονται λόγω El Niño και μειωμένης προσφοράς
- Θρίλερ στο Εμιρεϊτς: η Άρσεναλ νίκησε 2-1 την Τσέλσι με βασικό τον Χρήστο Τζόλη
- Σφοδρή επίθεση Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Κοροϊδία, ψίχουλα, αλαζονεία, εξυπνάδες»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
