Η πόλη έχει γεμίσει από τάφους νεκρών από τους βομβαρδισμούς
Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν αυτοσχέδιους τάφους στη Μαριούπολη.
Οι συγγενείς των νεκρών που έπεσαν από τους βομβαρδισμούς, έχουν θάψει τους δικούς τους δικούς τους ανθρώπους στη μέση του δρόμου. Αφού δημιουργήθηκαν τρύπες από ρωσικές οβίδες, οι επιζήσαντες τις έχουν καλύψει με χώμα και έχουν βάλει εκεί τις σορούς των ανθρώπων τους. Στους πρόχειρους τάφους μάλιστα, έχουν τοποθετήσει και σταυρούς.





Ρωσία και Ουκρανία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία από αύριο έως την Τέταρτη
«Ο επόμενος γύρος των κατ’ ιδίαν συνομιλιών μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία από αύριο έως την Τετάρτη, δήλωσε ο Ουκρανός διαπραγματευτής Νταβίντ Αρακάμια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», όπως αναφέρει το Sky News.
Δείτε επίσης: Γάλλος ΥΠΕΞ: “Συλλογική ενοχή” αν δεν βοηθηθούν οι άμαχοι στη Μαριούπολη
- Διαχείριση 1,86 δισ. επιβατικών ταξιδιών από την Κίνα: Ιστορικά ρεκόρ στο πρώτο πεντάμηνο του 2025
- Κίνα: Αυστηροί έλεγχοι στις εξαγωγές προϊόντων σπάνιων γαιών
- Η Κίνα επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα του εξωτερικού της εμπορίου
- Blaise Metreweli: Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της MI6
- Κίνα και Παγκόσμια Τράπεζα: Καθοριστικός ρόλος της καταναλωτικής δυναμικής στην οικονομική ανάπτυξη