«Μέσω του Ζελένσκι, στην ελληνική Βουλή χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
«Υπάρχουν ορισμένες δηλώσεις που έκανε τις προάλλες ο Ζελένσκι μόνο για να επωφεληθεί με κάποιο τρόπο από τους Έλληνες», είπε ο Τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, μιλώντας στο CNNturk.
Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε προς την Ελληνική Βουλή. Τι είπε ο Ζελένσκι; Πως η Φιλική εταιρεία ιδρύθηκε στην Οδησσό από τον Υψηλάντη».
Σ’ ένα σημείο χειροκρότησαν (οι Έλληνες βουλευτές) «τρομερά» τον Ζελένσκι, ανέφερε: «Τι χειροκρότησαν ξέρετε; Χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 ανθρώπων, 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
Και επανέλαβε: «Μέσω του Ζελένσκι, στην ελληνική Βουλή χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
Δείτε το βίντεο από το 1:55:56
Πηγή: tourkikanea.gr
Δείτε επίσης: Μακρόν: «Είμαι ανοιχτός στις προτάσεις Αριστεράς και Οικολόγων»
- Πυρκαγιά στην Οινόη Αττικής: Σημαντικές δυνάμεις κινητοποιούνται, διακοπή κυκλοφορίας
- Ακράτα: Νεκρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού σε ερημική τοποθεσία
- Δευτέρα στα ΝΕΑ: Δέκα και μία παγίδες στις κληρονομιές
- Πτωτική πορεία για το πετρέλαιο: Δασμοί και εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας στο προσκήνιο
- Μικρή αύξηση του πληθωρισμού τον Ιούλιο στις ΗΠΑ – Οι προβλέψεις του Bloomberg