Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και αρκετοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, Σάββατο, στο Κρασνοντάρ της νότιας Ρωσίας, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που φέρεται να πραγματοποίησε ένας 19χρονος.
Ο ύποπτος συνελήφθη από τις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε πολίτες μέσα σε εμπορικό κέντρο. Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας επιβεβαίωσε τον θάνατο της γυναίκας και ανέφερε ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον πέντε.
Ο κυβερνήτης της περιοχής, Βενιαμίν Κοντράτιεφ, δήλωσε ότι οι τραυματίες περιλαμβάνουν τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα φρουρό, με μία από τις γυναίκες να είναι έγκυος. Η Ερευνητική Επιτροπή ζήτησε ψυχιατρική εξέταση του φερόμενου δράστη.
Κατά την ανάκριση, ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε ότι είχε βαρεθεί τη ζωή του. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο δράστης είχε λευκό ποινικό μητρώο και είχε μετακομίσει στο Κρασνοντάρ τέσσερις μήνες πριν για να εργαστεί.
Τα κίνητρα πίσω από την επίθεση παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ οι τοπικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

