Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραελ Κατς δήλωσε σήμερα ότι οι εχθροί του Ισραήλ δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν, μία ημέρα μετά τα ισραηλινά πλήγματα με στόχο ηγετικά στελέχη της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στο Κατάρ.

Η πολιτική ασφαλείας του Ισραήλ είναι ξεκάθαρη: το μακρύ της χέρι θα ενεργήσει κατά των εχθρών της, όπου κι αν βρίσκονται, δήλωσε ο Κατς στο Χ, ύστερα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ Αλ Νάχιαν, έφθασε στο Κατάρ, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των ΗΑΕ, WAM, σε μια ένδειξη αλληλεγγύης μία ημέρα μετά την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ κατά αξιωματούχων της Χαμάς στην Ντόχα.

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας Χουσεΐν αναμένεται επίσης να επισκεφθεί το Κατάρ σήμερα, ενώ ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν αναμένεται να φθάσει στην Ντόχα αύριο, Πέμπτη, δήλωσε αξιωματούχος με γνώση του θέματος στο Reuters.

Οι επισκέψεις, που δεν ήταν από πριν προγραμματισμένες, είναι επίσης ένδειξη περιφερειακής αλληλεγγύης προς το Κατάρ μετά τα ισραηλινά πλήγματα, ανέφερε ο αξιωματούχος.

Loading

Play