Προσπάθησε να μαχαιρώσει και την σύζυγό του με την οποία είναι σε διάσταση αλλά αυτή κατάφερε να φύγει
Αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στην Βαρέζε, περιοχή του ιταλικού Βορρά όταν ο 40χρονος Ντάβιντε Παϊτόνι, μαχαίρωσε θανάσιμα τον 7χρονο γιό του και αμέσως μετά έκρυψε το πτώμα μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού του.
Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στη σύζυγο του, με την οποία είναι σε διάσταση, και της ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά της για να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.
Σε γραπτό μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ο Ντάβιντε Παϊτόνι ανέφερε ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.
Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν.
Πολλοί διερωτώνται για ποιο λόγο οι δικαστικές αρχές επέτρεψαν στον σαραντάχρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιό του. Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.
Δείτε επίσης: Η Ανχελίτα απαντά στους επικριτές της για το ροζ βίντεο στο Big Brother (vid)
- Σώθηκε στο 79′ η Αθλέτικ με τον Ινάκι Γουίλιαμς
- Πολύτιμη φιλική επικράτηση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για τον ΠΑΟΚ (77-89)
- Βενετία 83: Ο Χρυσός Λέοντας στη Woman Unknown της Μέι Ελ Τούχι
- Αιφνίδιες εκρήξεις ακούστηκαν στο νησί Κεσμ στο Ιράν
- Ξεχώρισε το Primer Music Festival στο ΟΑΚΑ με 30.000 επισκέπτες από 58 χώρες
![]()
