Σε καραντίνα βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Κίριλ Πέτκοφ μετά από επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα της Covid-19 – Δεν θα ταξιδέψει στα Σκόπια
Ο βούλγαρος πρωθυπουργός θα ταξίδευε την επόμενη εβδομάδα στα Σκόπια. Την θέση του όμως θα πάρει η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Καλίνα Κονσταντίνοβα, αφού ο ίδιος ήρθε σε επάφή με πρόσωπο που νοσούσε από covid-19 και χρειάστηκε να τεθεί σε απομόνωση.
Στην απομόνωση βρίσκεται και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Λένα Μπορισλάβοβα, για τον ίδιο λόγο, με τα βουλγαρικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το πρόσωπο που νοσεί και με το οποίο ήρθαν σε επαφή είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκολα Μίντσεφ.
Στην επίσκεψή του στα Σκόπια ο Πέτκοφ θα συναντούσε τον πρωθυπουργό της χώρας Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι, που αναλαμβάνει επίσημα τις επόμενες μέρες και θα συζητούσαν τρόπους επίλυσης της διαφοράς και άρση του βέτο της Βουλγαρίας στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Βόρειας Μακεδονίας.
Δείτε επίσης: Ποιος είδε τον Ερντογάν και δεν τον φοβήθηκε – “Απατεώνες και ψεύτες όσοι αμφισβητούν το τουρκικό εμβόλιο”
- Η επίδραση των ιαπωνικών ομολόγων στις παγκόσμιες αγορές
- Σφοδρός ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ για τον Γιορέλ Χάτο
- ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση διερεύνηση της καταγγελίας της Μαρίας Καρυστιανού
- Η αναζήτηση λύσης για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
- Νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ